info@recreatieonline.nl +31 (0)85 2500 310
info@campings-nederland.nl

Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsen

Adverteer nu voor 119,00

5/5

Adverteren - Camping toevoegen

Ben jij campingeigenaar en wil jij jouw camping ook aanbieden op campings-nederland.nl? Je kunt nu al adverteren voor slechts € 119,00 exclusief btw per jaar.
Adverteren op campings-nederland.nl is heel eenvoudig. Klik rechtsboven op “Inloggen campingeigenaar” en maak een account aan via “Registreren”. Je krijgt dan een e-mail om jouw registratie te bevestigen. Eenmaal geregistreerd kun je direct beginnen met het plaatsen van een advertentie van jouw camping. Heb je liever dat wij de advertentie voor je plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op via info@recreatieonline.nl en wij plaatsen graag jouw advertentie.

De kosten

De kosten van een advertentie op campings-nederland.nl bedragen slechts € 119,00 exclusief btw per jaar. Daar komen verder geen andere kosten, zoals boekingskosten of andere fees, bij. Jouw advertentie staat dan één jaar lang op onze website. De advertentie wordt nooit automatisch verlengd en verloopt automatisch na één jaar. Voor het einde van ieder jaar wordt je via e-mail door ons benaderd met de vraag of je de advertentie wilt verlengen of dat je wilt stoppen. Wil je verlengen, dan gaan we nog een jaartje door. Wil je stoppen, dan stopt jouw advertentie automatisch aan het einde van het lopende jaar.

Wat levert mijn advertentie op?

Een advertentie op campings-nederland.nl levert je heel veel op. Om te beginnen zien de bezoekers van onze website jouw advertentie regelmatig voorbij komen. Op die manier vergroot je jouw naamsbekendheid. Dat resulteert weer in meer bezoekers op je eigen website, hetgeen weer resulteert in meer boekingen op je camping. Wij vragen géén boekingskosten, je betaalt alleen een vast bedrag van €119,00 per jaar aan advertentiekosten. In de advertentie kun je jouw website vermelden, zodat bezoekers rechtstreeks jouw website kunnen bezoeken. Heb je geen eigen website? Ook dat is geen probleem. Je kunt uiteraard ook jouw telefoonnummer en e-mailadres vermelden in de advertentie.