info@recreatieonline.nl +31 (0)85 2500 310
info@campings-nederland.nl
de Wrange

de Wrange

Nederland > Gelderland
Prijs vanaf:  544,90
3/5
Korte omschrijving camping
Recreatiepark de Wrange ligt in de provincie Gelderland vlakbij Doetinchem. Camping de Wrange heeft in de maanden juli en augustus een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Doe mee met de verschillende tochten die georganiseerd worden, zoals een dropping, wandel- en puzzeltocht. Liever iets actiever? Doe dan mee met de verschillende sport- en spelactiviteiten! Kies jij voor slagbal of het uitdagende spel levend stratego? Ook worden er verschillende shows georganiseerd op de camping, zoals een karaokeavond en een kinderdisco. Er is genoeg ruimte voor de zwemliefhebbers. Er is een groot zwembad en een peuterbad voor de kleintjes. Veiligheid voorop:

Volledige omschrijving camping

Recreatiepark de Wrange ligt in de provincie Gelderland vlakbij Doetinchem. Camping de Wrange heeft in de maanden juli en augustus een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Doe mee met de verschillende tochten die georganiseerd worden, zoals een dropping, wandel- en puzzeltocht.

Liever iets actiever? Doe dan mee met de verschillende sport- en spelactiviteiten! Kies jij voor slagbal of het uitdagende spel levend stratego? Ook worden er verschillende shows georganiseerd op de camping, zoals een karaokeavond en een kinderdisco.

Er is genoeg ruimte voor de zwemliefhebbers. Er is een groot zwembad en een peuterbad voor de kleintjes. Veiligheid voorop: beide zwembaden zijn afgezet met een hek.

De omgeving van de Achterhoek is prima te ontdekken door de vele wandel- en fietspaden. In de omgeving is veel te zien. In Doetinchem is veel natuur en zijn er prachtige kastelen te bewonderen. De kinderen kunnen klimmen en klauteren bij de indoor Climbing SkyZone.

Leuke steden zoals Arnhem en Apeldoorn zijn op rijafstand van deze camping.

Andere populaire campings

Kampeerpark De Boshoek

Nederland > Voorthuizen
5/5
Camping

Recreatiepark De Tien Heugten

Nederland > Schoonloo
4/5
Camping

Hofstede Elzenoord

Nederland > Vrouwenpolder
5/5
Camping

Europarcs Marina Strandbad

Nederland > Olburgen
3/5
Camping